01_rol
Zobacz również
Dietetyk: jedzmy owoce i warzywa; zwłaszcza te o intensywnych barwach
Szczególnie zdrowe są świeże owoce i warzywa o intensywnych barwach. Kolorowe rzodkiewki, papryki, truskawki czy borówki zapewniają nam najwięcej składników odżywczych – powiedziała PAP dietetyk i technolog żywienia Urszula Bulanda.
Jak rzucić wszystko i wyjechać w tropiki?
Życie jest pełne możliwości o jakich ci się nawet nie śniło. Już od dawna żyjemy w czasach w których możemy mieszkać gdziekolwiek, cieszyć się wszystkim, co ten świat ma do zaoferowania i zarabiać na życie na milion różnych sposobów, o których nie uczono nas w …
Zaburzenia psychiczne — jedna z najczęstszych chorób cywilizacyjnych
O tym, jak ważne jest zdrowie psychiczne, jak o nie dbać i jak zapobiegać zaburzeniom na tym podłożu świat dopiero zaczyna głośno mówić. Do tej pory problemy psychiczne zamiatane były pod dywan, a zaburzenia ukrywane. Doprowadziło to do pojawienia się mechanizmu błędnego koła – nie …