Jak-Jeść-by-Zdrowo-Żyć
Zobacz również
Dietetyk: jedzmy owoce i warzywa; zwłaszcza te o intensywnych barwach
Szczególnie zdrowe są świeże owoce i warzywa o intensywnych barwach. Kolorowe rzodkiewki, papryki, truskawki czy borówki zapewniają nam najwięcej składników odżywczych – powiedziała PAP dietetyk i technolog żywienia Urszula Bulanda.
Logotyp i jego znaczenie dla budowania marki
Prowadząc wiele szkoleń z zakresu marketingu oraz w temacie określającym efektywne metody dotyczące promocji prowadzonej działalności gospodarczej spotykam się z pytaniem: „dlaczego logotyp ma tak wielkie znaczenie dla skutecznej wizualizacji i identyfikacji firmy?”.
Gustowne donice ogrodowe – aranżacje na czasie
W dzisiejszym pędzącym tempie życia, gdy starcie z naturą staje się priorytetem, ogrody, tarasy i wnętrza wypełnione zielenią stają się oazą spokoju. Niezaprzeczalne korzyści wynikające z kontaktu z przyrodą sprawiają, że warto zainwestować czas i wysiłek w stworzenie harmonijnej przestrzeni. Kluczowym elementem tej równowagi są …
